Häromdagen mailade B och undrade om jag hade lust att följa med och fota en gammal bilskrot någonstans i Uppland. Och det hade jag ju.

Det var tydligen ursprungligen en bilverkstad, men är numera en bortglömd och igenvuxen skrot. Eller bilkyrkogård känns som ett bättre namn.

Eftersom jag nyligen besökt Kyrkö mosse så är det ju lätt att jämföra… och mossen är ju ingenting mot detta… så här ska en bilkyrkogård se ut!

Emblem och nummerskyltar kvar, och man ser fortfarande vilken färg bilarna haft även om den ibland börjar döljas av rost och mossa.

En Anglia i nästan nyskick:

Pricks pepparkakor levererar inte längre… inte med denna iallafall:

En Olympia där man fortfarande påminns om högeromläggningen 1967. För övrigt ett år att minnas eftersom en viss person föddes då. Min blygsamhet tillåter mig inte att avslöja vem. Eller… det är klart.. det var ju jag!

Högerstyrd buss. Körde man högerstyrt i bussarna när det var vänstertrafik? För det var väl vänsterstyrda bilar trots vänstertrafik? Eller har jag missuppfattat det där?

444, the number of the bea… ja, vadå… the number of the PV:

Svampodling längs sidorutorna. Billigt röka på 60-talet?

En gång i tiden en Opel. Bokstäverna sitter fortfarande fast, men ringen runt har lossnat och två delar ligger kvar löst på bakluckan. Men hur länge?

Gammalt tjusigt vrak av en Wolseley Fifteen Fifty. Ser ut att ha varit en rätt fin bil på sin tid.

En Chambord… inget märke jag känner till:

En Morris Minor… ett märke jag känner till:

Och så en NSU:
Kvar vid skroten finns även den gamla verkstadsbyggnaden, tyvärr igenbommad:

Och dessutom det gamla bostadshuset, i minst sagt fallfärdigt skick:

Kamerans räkneverk: DSC_3017
Just nu i högtalarna: Nickelback – Rockstar